2014.03.18.
18:40

Írta: NapelemNapelem

Napenergia - második rész

Legyen szó akár üzleti, vagy otthoni felhasználásról, érthetetlen, hogy miért nem fektetnek be napelem panelekbe az emberek. Napjainkban a napelemek bomba biztos befektetések és gyakran 25 év vagy több a garancia. A napelemek túlélhetnek Téged! Mivel a rendszer moduláris, ezért lehet egy kisebb rendszerrel kezdeni, (részegységgel), az idő múlásával bővíthető a napelem rendszer.

Kelet-Közép-Európában még nem olyan nagy az állami támogatás. Ugyanakkor Amerikában és Ausztráliában az áramszolgáltatók jobban támogatják a napenergia visszavásárlást.

 

napenergia_napenergia.jpg

 

A napelem hívek gyönyörködnek a napelemekben - ellentétben az elképesztő mennyiségű ipari vezetékekben, amik behálózzák az országokat. Egy amerikai, ausztrál vagy európai több mint 50m kábelt dug be a konnektorokba. Mérnöki szempontból a napelem egy hatalmas erőforrás. A napelem vitathatatlanul zöldebb és olcsóbb. Hatékony mivel az inverter nyomon tudja követni a napelem modulok maximális teljesítmény görbéjét. Azért is zöldebb, mert nincs szükség hagyományos elemekre, melyek maró hatású vegyi anyagokat és kénes gázokat bocsájtanak ki és előbb-utóbb elhasználódnak.

 

https://www.facebook.com/napelemrendszerek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napelemar.blog.hu/api/trackback/id/tr555868330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása