2014.06.10.
22:32

Írta: NapelemNapelem

Az ukrajnai válság megmutatja, Európa nem fordíthat hátat a megújuló energiáknak - 9

Ki fog derülni, hogy mi volt a jó értékelés az Egyesült Királyságban és Európában. Oroszországnak természetesen szüksége van a bevételekre az európai gáz-értékesítésből, ugyan úgy, mint Európának szüksége van a gázra. Így jelentős orosz gázszállítás csökkenés a közeli és a középtávú jövőben nem valószínű. De így jelentkezett egy figyelmeztetés egy ébresztő, hogy ostobaság lenne figyelmen kívül hagyni a megújuló energiát.

 ukran_valsag_napelem9.jpg

Hálásnak kell lennünk, hogy intézkedett Putyin elnök arra vonatkozóan, hogy az energiabiztonság létre jöjjön. De rajtunk múlik, hogy biztosítsuk, és megértsék, a hosszú távú veszélyt el kell hárítani. A megújuló energia és a napelem ellen nem számít milyen hangosan tiltakoznak, szükség van rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napelemar.blog.hu/api/trackback/id/tr636294143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása